Egy Erste Family könnyebben
teremt új otthont is

Hitelkedvezmények segítik minden Erste Family tag számára a lakásfelújítást, lakásvásárlást vagy a házépítést – ezért érdemes nem csak az építkezés, felújítás során összefogni, hanem már a pénzügyi tervezés alatt is.

 • 20 000 Ft díjjóváírás jelzáloghitelhez1
 • 5000 Ft díjjóváírás személyi kölcsönhöz2

Mikortól élnek a kedvezmények alapítóként és a tagok számára?

1

2

3

Regisztráció

Legyél Erste Family alapító!

Erste Family megszervezése

Hívj meg legalább 1 tagot, és ha megnyílt legalább 1 új számla az Erste Family közösségben, máris érvényes a közösség. A továbbiakról e-mailben tájékoztatunk.

Megalakult az Erste Family – kedvezmények igénybe vétele

Ahogy teljesült az egy új számlanyitás, az Erste Family alapító és a tagok igényeik szerint válogathatnak a kedvezmények közül egészen 2019. november 30-ig.

A kedvezményeket azon ügyfelek vehetik igénybe, akik a Részvételi Szabályzat 1.1 pontjában foglalt feltételek szerint létrejött és érvényes Erste Family közösség résztvevői (Alapító vagy Tag) és az adott kedvezménynél szereplő egyéb feltételeket teljesítik.

1Jelzáloghitelhez tartozó kedvezmény: 2019.03.01. és 2019.10.31. között befogadott (a fiókban a teljes hiteldokumentáció benyújtásra került) és 2019.12.13-ig folyósított 5 000 000 Ft vagy afölötti jelzáloghitel ügylet.

Az akcióban az alábbi termékek vesznek részt:

 • 5 és 10 éves kamatperiódusú, valamint 15 éves FIX kamatú HUF alapú piaci kamatozású lakáshitel THM: 5,2%-7,9%
 • 5 és 10 éves kamatperiódusú HUF alapú szabad felhasználású jelzáloghitel

Az akcióban az alábbi termékek nem vesznek részt:

 • Áthidaló hitel
 • Restart hitel
 • Kamattámogatás mellett nyújtott lakáscélú kölcsön

A Bank a feltételeknek megfelelő hitelügyletek esetében 20 000 Ft összegű díjjóváírást teljesít legkésőbb 2019. december 20-ig akkor, ha a jogosultság vizsgálatának időpontjában az ügyfél érvényes Erste Family közösség résztvevője.

A Bank a jóváírást azon számlára teljesíti, amelyre a hitel folyósítása megtörtént, amennyiben az a jóváírás időpontjában élő, aktív számla.

A kedvezmény igénylőként kizárólag egy jelzálog alapú hiteltermék esetén érvényesíthető abban az esetben is, ha a hitelcél több jelzálog hitelügylettel valósul meg.

A jóváírás nem érvényesíthető abban az esetben, ha az igényelt jelzáloghitelből részben, vagy teljes egészében Erste Bank jelzáloghitel kerül kiváltásra.

A piaci kamatozású lakáshitelek kondícióit a Lakossági Hitel Hirdetmény, valamint annak 7. sz. melléklete tartalmazza. A felhasználású jelzáloghitelek kondícióit a Lakossági Hitel Hirdetmény, valamint annak 6. sz. melléklete tartalmazza.

2Személyi kölcsön kedvezmény: 2019.02.25. és 2019.12.01. között befogadott (a fiókban a teljes hiteldokumentáció benyújtásra került) és 2019.12.13-ig folyósított személyi kölcsön ügylet.

Az akcióban az alábbi termékek vesznek részt:

 • Most Hűség Kölcsön THM: 13,3% - 20,3%
 • Most Személyi Kölcsön THM: 16,2%-20,3%
 • Erste Most Extra Személyi Kölcsön THM: 12,2%-12,8%

Az akcióban az alábbi termékek nem vesznek részt:

 • Folyószámlahitelt kiváltó személyi kölcsön

A Bank a feltételeknek megfelelő hitelügyletek esetében 5 000 Ft összegű díjjóváírást teljesít legkésőbb 2019. december 20-ig akkor, ha a jogosultság vizsgálatának időpontjában az ügyfél érvényes Erste Family közösség résztvevője és az igényelt személyi kölcsön a promóció időszaka alatt nem került végtörlesztésre.

A Bank a jóváírást azon számlára teljesíti, amelyre a kölcsön folyósítása megtörtént. (Amennyiben a kölcsön célja hitelkiváltás volt, a jóváírás arra a számlaszámra történik, amely számlaszámra a Bank a hitelkiváltáson felüli kölcsönösszeget folyósította.)

A kedvezmény személyenként kizárólag egy személyi kölcsön termék esetén érvényesíthető.

A személyi kölcsön termékekre vonatkozó kondíciókat a Lakossági Hitel Hirdetmény, valamint annak 3. sz. melléklete tartalmazza.