Egy Erste Family gyermekei
magabiztosabban bánnak
a pénzzel

Ha a gyerekek már kiskorukban megismerkednek a bankszámla és a bankkártya előnyeivel, felnőtt korukban sokkal magabiztosabbak lesznek a pénzügyekkel kapcsolatban, és többet érhetnek el az életben.

A gyerekek (6-14) és diákok (14-26) igényeire szabott bankszámláinkkal,havi díj nélkül bátran tehetik meg az első lépéseket a tudatos bankolás világába. Egy vágyott cél eléréséhez a legkisebbek is tudnak már gyűjtögetni és figyelemmel kísérni, hogyan gyarapszik megtakarításuk.

  • Cseperedő bankszámla 5 000 Ft díjjóváírással (6-14 év között)1
  • Diákszámla 5 000 Ft díjjóváírással (14-26 év között)2
  • Diákszámla 0 Ft-os havi díjjal és ingyenes Internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatással [NetBankkal és MobilBankkal] (14-26 év között)
  • Bankkártya-szolgáltatás: Maestro Diák bankkártya 0 Ft-os kártyakibocsátási díjjal 2

Mikortól élnek a kedvezmények alapítóként és a tagok számára?

1

2

3

Regisztráció

Legyél Erste Family alapító!

Erste Family megszervezése

Hívj meg legalább 1 tagot, és ha megnyílt legalább 1 új számla az Erste Family közösségben, máris érvényes a közösség. A továbbiakról e-mailben tájékoztatunk.

Megalakult az Erste Family – kedvezmények igénybe vétele

Ahogy teljesült az egy új számlanyitás, az Erste Family alapító és a tagok igényeik szerint válogathatnak a kedvezmények közül egészen 2020. január 05-ig.

A kedvezményeket azon ügyfelek vehetik igénybe, akik a Részvételi Szabályzat 1.1 pontjában foglalt feltételek szerint létrejött és érvényes Erste Family közösség résztvevői (Alapító vagy Tag) és az adott kedvezménynél szereplő egyéb feltételeket teljesítik.

1 Cseperedő számlához járó kedvezmény: Az akció azokra a Cseperedő számlákra vonatkozik, melyeket 2019. február 25. és 2020. január 05. közötti időpontban nyitottak. Amennyiben a számlanyitás dátuma és 2020. január 31.-a között legalább 5 hónapban a számla egyenlege növelésre kerül összesen minimum 25 000 Ft-tal. Az ügyfél a Cseperedő számlán 5 000 Ft díjkedvezmény jóváírásban részesül az egyenlegre vonatkozó feltétel teljesítését követő hónap utolsó banki munkanapjáig. További feltétel, hogy a jóváírás időpontjában a Cseperedő számla még élő, aktív számla, valamint a jogosultság vizsgálatának időpontjában az ügyfél érvényes Erste Family közösség résztvevője legyen.

A Cseperedő számla kondícióit a Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény 2.20. sz. melléklete tartalmazza.

Az egyéb számlatermékek és a Célbetét kondícióit a Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény valamint annak mellékletei tartalmazzák.

2 Diák EgySzámla – kedvezmények

Akció 2019. június 14-ig

Az akció azokra a Diák EgySzámlákra vonatkozik, melyeket 2019. május 2. és 2019. június 14. közötti időpontban elsőként nyitottak, és 2019. május 1-én az ügyfél nem rendelkezett az Erste Banknál vezetett élő lakossági bankszámlával.

Kedvezmények:
1. A feltételek teljesülése esetén, az ügyfél a Maestro Diák kártya kibocsájtási díj elengedésében részesül, amennyiben a bankkártya megigénylése is megtörtént 2019. június 14-ig.
2. A Diák EgySzámlán 5 000 Ft díjkedvezmény jóváírásban részesül az ügyfél legkésőbb 2019. december 20-ig akkor, ha a jóváírás időpontjában a számla még élő, aktív számla, valamint a jogosultság vizsgálatának időpontjában az ügyfél érvényes Erste Family közösség résztvevője.

A Diák EgySzámla kondícióit a Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény 2.1. sz. melléklete tartalmazza.

Akció 2019. június 15-től

Az akció azokra a Diák EgySzámlákra vonatkozóan, melyeket 2019. június 15. és 2020. január 05. közötti időpontban elsőként nyitottak, és 2019. június 14-én az ügyfél nem rendelkezett az Erste Banknál vezetett élő lakossági bankszámlával.

Kedvezmények:
1. A közösségre vonatkozó érvényességi feltételek teljesülése esetén, az ügyfél a Maestro Diák kártya kibocsájtási díj elengedésében részesül legkésőbb a közösség érvényessé válást követő hónap 20-ig.
2. A Diák EgySzámlán 5 000 Ft díjkedvezmény jóváírásban részesül az ügyfél, legkésőbb a közösség érvényessé válást követő hónap 20-ig, ha a jóváírás időpontjában a számla még élő, aktív számla, valamint a jogosultság vizsgálatának időpontjában az ügyfél érvényes Erste Family közösség résztvevője és regisztrált MobilBankba. A jogosultság vizsgálatára minden hónap utolsó bank munkanapja alapján kerül sor.